Happy Clean

Desk Cleaning Wipes

Veilig voor schoonmaken van bureau, stoel en toetsenbord.

€14,95 €9,95
€24,95 €18,95
 • Morgen in huis
 • Veilig & snel betalen
 • Gratis verzending in NL
Productfotos

Productomschrijving

Jouw tv-scherm, laptop en andere devices maak je snel en makkelijk schoon met een reinigingsdoekje. Maar wat is een goed reinigingsdoekje? Dat is er eentje gemaakt van zacht, stevig materiaal met reinigingsmiddel geschikt voor devices (geen alcohol- of desinfectiedoekje).

In onze schoonmaakdoekjes zit speciaal reinigingsmiddel wat je veilig kan gebruiken op je dure device. Zonder dat je eindigt met een wazig scherm of krassen. Wij gebruiken dit reinigingsmiddel ook in onze dienst hardware reinigen en hebben deze met de jaren geperfectioneerd.

Deze reinigingsdoekjes is een combinatie pakket van onze Green en Blue doekjes. In de displaydoos zitten in totaal 100 doekjes, 50 stuks van elk. De inhoud is hierdoor geschikt voor het snel en veilig reinigen van medium tot grote devices. Zoals tv-beeldschermen, toetsenborden, laptops, bureaustoelen en bureaus. Het formaat van de schoonmaakdoekjes is 12 cm x 7 cm (lengte x breedte). De doekjes zijn dik en sterk, ideaal voor grotere oppervlakken. Bekijk de video voor een impressie of lees de reviews.

Combi reinigingsdoekjes

Deze doekjes zijn perfect als je twijfelt over welk reinigingsdoekje geschikt is voor jouw device of als je graag meerdere devices wil schoonmaken. Daarnaast zien wij vaak deze schoonmaakdoekjes in de kantooromgeving.

Onze Happy Clean Combi reinigingsdoekjes zijn namelijk geschikt voor het reinigen van complete werkplekken en vergaderzalen. Je kunt hiermee je laptop scherm schoonmaken, PC hardware reinigen en werkplekken schoonmaken. Met behulp van de uitnodigende verpakking gebruiken jouw collega’s de laptop reinigingsdoekjes en kantoor reinigingsdoekjes dagelijks.

De reinigingsdoekjes zijn perfect voor:

 • Laptop scherm schoonmaken
 • Werkplek schoonmaken
 • Bureau schoonmaken
 • Tv-scherm schoonmaken
 • Whiteboard schoonmaken
 • Bureaustoel schoonmaken
 • Spelcomputer schoonmaken
 • Computerscherm schoonmaken
 • Toetsenbord schoonmaken
 • Muis schoonmaken

Werkplek reiniging

Krijg je veel klachten van collega’s over vieze toetsenborden, beeldschermen en vergaderzalen? Los dit eenvoudig op door goede hardware reinigingsdoekjes neer te zetten op de drukke plekken in het kantoor. Collega’s pakken dan zelf een doekje om de devices schoon te maken.

Onze doekjes zijn perfect voor de reiniging van je hele werkplek. Een complete werkplek bestaat naast een computer uit zoveel meer elementen. Denk aan je bureau, muis, toetsenbord, beeldschermen, telefoon en bureaustoel. Met onze reinigingsdoekjes laat je medewerkers zelf deze devices schoonmaken. De schoonmaakdoekjes verwijderen stof, huidvetten, vlekken en vingerafdrukken.

Voordelen: computer scherm schoonmaken, toetsenbord schoonmaken en tv-scherm schoonmaken op kantoor

 • Fijne, schone werkomgeving
 • Je gaat duurzamer met devices om, waardoor deze langer mooi blijven
 • Jouw collega’s zien dat jij tijd en geld investeert in hun welzijn

Bestel direct onze combi reinigingsdoekjes

In een doos zitten 100 professionele combi reinigingsdoekjes (50 kantoorreinigingsdoekjes en 50 laptopreinigingsdoekjes). Plaats voor 13.00 uur een bestelling, dan proberen we deze dezelfde dag nog te versturen. 

In onze webshop vind je meer producten waarmee je op een veilige manier hardware kan reinigen. Heb je vragen over onze producten? Stel je vraag in de chat!

Extra informatie

Alcohol Nee
Veilig Ja
9.0
Uit 2 beoordelingen
Plaats beoordeling
Beoordelingen
Jess (via Bol.com) - 2 december 2021
Erg fijne doekjes die wat beter zijn voor het milieu en dus ook beter voor mijn tablet/laptop. In elke verpakking zit 1 doekje, waardoor ik standaard een paar doekjes in mijn tas heb zitten voor op het werk. Ook mijn vriend is fan!
JohnU79 - 6 februari 2023
Mijn toetsenbord en muis blinken weer als nieuw.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Heb je een van onze producten besteld? Op een werkdag bestelt, proberen we vaak dezelfde dag nog te versturen. Op onze bestelpagina staat meer informatie over verzendingen, verzendkosten en ons retourbeleid. 

info-help