Spray - Microvezeldoek

Device Cleaning Set

Een spray en 5 microvezeldoeken voor al jouw devices en beeldschermen

€19,95 €18,95
€23,95 21,95
  • Morgen in huis
  • Veilig & snel betalen
  • Gratis verzending in NL
Ons team

Beeldscherm spray + microvezeldoek

Onze microvezeldoek en Device Cleaning Spray zijn speciaal ontworpen voor het reinigen van beeldschermen en devices. Onze microvezeldoek is gemaakt van een suède-achtige stof die zacht en stevig is, zodat het geen krassen op het beeldscherm veroorzaakt en een streeploos resultaat geeft.

Onze microvezeldoeken zijn 20 x 20 of 30 x 30 centimeter groot en verpakt per 5 stuks, ideaal voor beeldschermen en devices van verschillende formaten en handig voor gebruik thuis en onderweg.

Beeldschermreiniger

Onze Device Cleaning Spray bevat 300 ml en is een professionele beeldschermreiniger die veilig en snel het beeldscherm van laptops, televisies en andere devices reinigt. Elk type tv scherm en elk soort laptop scherm valt ermee schoon te maken. Ook kleinere beeldschermen kun je ermee reinigen. Spray de spray op het doekje en maak het beeldscherm schoon. Spray nooit direct op het device. Te veel vloeistof en apparatuur gaan niet goed samen. 

Microvezeldoek beeldscherm

Het is belangrijk om een microvezeldoek te gebruiken om het beeldscherm van je laptop te reinigen, omdat deze doekjes veel minder kracht nodig hebben, omdat de microfibre doek ook goed werkt bij een lage wrijfdruk. Voordat je gaat beginnen met sprayen is het heel belangrijk dat er geen vloeistof in de openingen van het beeldscherm komt, anders worden de onderdelen aangetast en kan het beeldscherm niet meer goed werken.

Veilig voor jouw schermen

Onze Device Cleaning Spray is geschikt voor het schoonmaken van beeldschermen. Je kunt hiermee je tv scherm schoonmaken en het scherm van je laptop reinigen. Hoe je dat doet? Spray een of meerdere malen op de Device Cleaning Cloth van Happy Clean en wrijf met een draaiende beweging over het beeldscherm. Zo ben jij af van alle stofdeeltjes, vuil, vlekken en vingerafdrukken.

Tv scherm reinigen

Net als het laptop scherm kan ook het tv scherm vaak wel een opknapbeurt gebruiken. Het beste kan je dit doen met een microvezeldoek. Je wrijft voorzichtig over het tv scherm tot alle stof en vingerafdrukken verdwenen zijn.

Gebruik onze beeldschermreiniger voor het reinigen van je schermen. Bestel de reiniger voor 13.00 uur, dan versturen we het dezelfde dag nog.

Extra informatie

Alcohol Nee
Veilig Ja
9.0
Uit 3 beoordelingen
Plaats beoordeling
Beoordelingen
Jess (via Bol.com) - 2 december 2021
Erg fijne doekjes die wat beter zijn voor het milieu en dus ook beter voor mijn tablet/laptop. In elke verpakking zit 1 doekje, waardoor ik standaard een paar doekjes in mijn tas heb zitten voor op het werk. Ook mijn vriend is fan!
JohnU79 - 20 april 2024
Mijn toetsenbord en muis blinken weer als nieuw.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Heb je een van onze producten besteld? Op een werkdag bestelt, proberen we vaak dezelfde dag nog te versturen. Op onze bestelpagina staat meer informatie over verzendingen, verzendkosten en ons retourbeleid. 

bar cta (600 x 800 px) (7)