Multipack - 70 stuks

Device Cleaning Wipe Medium

100% veilig voor middelgrote devices zoals jouw laptop, toetsenbord en iPad.

€19,95 €14,95
  • Morgen in huis
  • Veilig & snel betalen
  • Gratis verzending in NL
Productfotos

Reinigingsdoekjes in bus

De Device Cleaning Wipes Medium reinigingsdoekjes in bus zijn te gebruiken voor het veilig en snel reinigen van toetsenborden en beeldschermen. Het zijn laptop reinigingsdoekjes, je laptop kun je er van onder tot boven mee schoonmaken. Dit is een bulkverpakking, de doekjes zitten verpakt in een bus. We hebben ook Device Cleaning Wipes Medium laptop reinigingsdoekjes die per stuk verpakt zijn.

Ben jij op zoek naar een praktische bus met reinigingsdoekjes? Dan kun je dit product bestellen. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice via de chat. Kijk de video voor een extra uitleg.

Welke devices kan ik met deze doekjes schoonmaken?

Onze professionele Device Cleaning Wipes Medium reinigingsdoekjes in bus zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van middelgrote devices. Voorbeelden zijn: laptops, toetsenborden, presentatieborden en de grotere hardware. Onze doekjes in bus zijn perfect voor:

  • Laptop schoonmaken
  • Toetsenbord schoonmaken
  • Beeldscherm schoonmaken
  • Presentatiebord schoonmaken
  • Tablet schoonmaken
  • Spelcomputers schoonmaken
  • Mobile devices schoonmaken

Toetsenbord en scherm van laptop reinigen

Met deze schoonmaakdoekjes reinig je in een handomdraai het toetsenbord en beeldscherm van je laptop. Stof, huidvetten, vlekken en vingerafdrukken zijn verleden tijd. Het voordeel aan reinigingsdoekjes in bus is dat je de bus zo op je bureau neerzet dat je ze altijd kunt pakken wanneer dat nodig is. Liggen er broodkruimels op het toetsenbord, zijn je vingers vet of knoei je met koffie? Pak een reinigingsdoekje en maak het toetsenbord weer schoon. Dankzij de stevigheid van de stof scheuren de doekjes niet. Sluit nadat je een wipe hebt gepakt de bus weer goed af, zodat de wipes niet uitdrogen. 

Desinfecteert dit reinigingsdoekje mijn laptop?

In dit reinigingsdoekje zit vriendelijk reinigingsmiddel die jouw beeldscherm niet beschadigd. Het doekje is een reinigingsdoekje en desinfecteert jouw laptop of ander middelgroot device niet. Was je hier wel naar op zoek? Desinfectiedoekjes bevatten over het algemeen een hoog percentage alcohol. Alcohol beschadigt de coating op jouw laptop, waardoor op ten duur het beeldscherm dof wordt. Je kan daarom beter een goed schoonmaakdoekje gebruiken die geschikt is voor apparatuur. 

Hoe kun je een laptop schoonmaken?

Eigenlijk zouden we dagelijks onze laptops moeten reinigen met speciale schoonmaakdoekjes. Wanneer je vaak eet boven je laptop kunnen er broodkruimels op het toetsenbord komen. Ook kunnen er vette vingerafdrukken worden achtergelaten, zowel op het toetsenbord als op het beeldscherm. Door elke dag een doekje over de laptop te halen, krijg je een schoon device.

Hoe maak je je laptop schoon? 

Schakel eerst de laptop uit en koppel de oplader af van de elektriciteit. Dit is belangrijk in verband met de veiligheid. Ga vervolgens met het reinigingsdoekje langs de toetsen en wrijf over het beeldscherm. Doe altijd voorzichtig en wrijf niet te hard, dit kan beschadigingen veroorzaken. Een extra tip: houd de laptop ondersteboven, dan vallen de meeste kruimels er al uit.

Bestel snel onze reinigingsdoekjes in bus

Je kunt de reinigingsdoekjes in bus snel bestellen via onze webshop. Wanneer je voor 14:00 uur besteld, is er een grote kans dat we je bestelling dezelfde dag kunnen versturen. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Doorgaans lukt dit de eerstvolgende werkdag al. 

Extra informatie

Alcohol Nee
100% Veilig Ja
9.0
Uit 2 beoordelingen
Plaats beoordeling
Beoordelingen
Jess (via Bol.com) - 2 december 2021
Erg fijne doekjes die wat beter zijn voor het milieu en dus ook beter voor mijn tablet/laptop. In elke verpakking zit 1 doekje, waardoor ik standaard een paar doekjes in mijn tas heb zitten voor op het werk. Ook mijn vriend is fan!
JohnU79 - 7 december 2023
Mijn toetsenbord en muis blinken weer als nieuw.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Heb je een van onze producten besteld? Op een werkdag bestelt, proberen we vaak dezelfde dag nog te versturen. Op onze bestelpagina staat meer informatie over verzendingen, verzendkosten en ons retourbeleid. 

bar cta (600 x 800 px) (5)