Happy Clean

Device Cleaning Wipe Large

100% veilig voor jouw tv-scherm, whiteboard en andere grote devices.

11,95 9,95
€22,95 €17,95
  • Morgen in huis
  • Veilig & snel betalen
  • Gratis verzending in NL
Productfotos

Productomschrijving

Ben jij op zoek naar schoonmaakdoekjes voor grote devices en oppervlakken? Bijvoorbeeld om de stofvlekken te verwijderen van je tv-scherm of de koffievlekken op de tafel in de vergaderzaal. Gewoon een goed schoonmaakdoekje dat in één keer je scherm schoonmaakt en die je elke dag veilig kan gebruiken op je scherm? Dat kan met onze Device Cleaning Wipe Large reinigingsdoekjes!

Kantoor reinigingsdoekjes

Deze doekjes zijn 100% veilig voor het schoonmaken van tv beeldschermen, whiteboards en andere grotere devices. Wij hebben met zorg het doekje inclusief reinigingsmiddel gekozen. Je betaalt immers veel geld voor jouw devices en schoonmaken hoort hier ook bij. Het is echter zonde als je op ten duur micro-krasjes of andere beschadigingen aan de coating ziet verschijnen. Onze reinigingsdoekjes zijn daarom van hoge kwaliteit.

Veilig je tv-scherm, monitor of whiteboard schoonmaken

De kantoor reinigingsdoekjes zijn ideaal voor het veilig en snel reinigen van Tv beeldschermen, whiteboards en andere grotere devices. Je haalt eenvoudig de dikke laag stof of vette vingerafdrukken van de devices weg en laat een streeploos scherm achter. Dit reinigingsdoekje is wat groter, steviger en vochtiger dan onze andere reinigingsdoekjes. Wil je liever je laptop schoonmaken of telefoon schoonmaken? Gebruik dan onze andere reinigingsdoekjes. Twijfel je welk doekje je het beste kan gebruiken? Stuur ons een berichtje in de chat!

Ook voor whiteboard schoonmaken in de vergaderzaal

Naast schoonmaken van grotere devices kan je dit schoonmaakdoekje gebruiken voor het schoonmaken van oppervlakken, zoals bureaus, tafel in de vergaderzaal en zelfs het interieur van de auto. Een ideaal doekje om in huis of op kantoor te hebben.Speciaal voor zakelijke klanten hebben wij een displaydoos ontworpen met 100 reinigingsdoekjes. Deze doos kan je plaatsen in vergaderzalen of op de werkplek. Met deze schoonmaakdoekjes kunnen jouw medewerkers de apparatuur op kantoor schoonhouden. De doekjes zijn stevig en scheuren niet, waardoor werkplek elementen goed te reinigen zijn. De reinigingsdoekjes zijn per stuk verpakt, de kleine verpakking kan zo mee in de werktas.

Je hebt de keuze uit 30 of 100 stuks. Het formaat van de reinigingsdoekjes is 12 cm x 7 cm (lengte x breedte). Kijk de video voor extra uitleg.

Kantoor reinigingsdoekjes

Onze professionele kantoor reinigingsdoekjes zijn speciaal gemaakt voor het schoonmaken van grotere oppervlakken. Denk hierbij aan een bureau reinigen, whiteboard reinigen, glazen tafel schoonmaken en andere werkplek elementen. Daarnaast zijn deze doekjes geschikt om het interieur van een auto te reinigen. Onze reinigingsdoekjes zijn perfect voor:

  • Bureau schoonmaken
  • Tafel schoonmaken
  • Monitor schoonmaken
  • Vergaderzalen schoonmaken
  • Whiteboard schoonmaken
  • Binnenkant van de auto schoonmaken
  • Tv-scherm schoonmaken

Bureau, whiteboard en tafel reinigen

Met onze kantoor-reinigingsdoekjes ga je gemakkelijk een bureau of tafel in de vergaderruimte reinigen. Ligt er veel stof op je bureau? Pak een reinigingsdoekje, haal het over je bureau heen en voilà de tafel is weer schoon. Ook een whiteboard kun je snel schoonmaken met onze doekjes, net als een gelakte of glazen tafel in de vergaderruimte. Zitten er van die kringen op de tafel? Met onze reinigingsdoekjes kun je de gelakte of glazen tafel netjes schoonmaken.

Schoonmaakdoekjes voor auto interieur

Daarnaast zijn onze reinigingsdoekjes geschikt voor het reinigen van de binnenkant van de auto. Het interieur van je auto dien je eigenlijk wekelijks bij te houden. Je wilt ook niet steeds tegen een vies dashboard aankijken tijdens het rijden. Bij het reinigen van het interieur van je auto zijn vochtige doekjes onmisbaar.

Onze witte schoonmaakdoekjes voor de auto zijn handzaam en maken geen schade of verkleuringen aan je dashboard. Je hoeft niet hard te wrijven, door zacht te vegen maak je geen beschadigingen. Zorg ervoor dat je standaard een paar stuks in je auto hebt liggen, gewoon voor de zekerheid.

Morgen al jouw tv-scherm schoonmaken?

Een bureau reinigen, een whiteboard reinigen, een gelakte tafel schoonmaken en het auto interieur schoonmaken; het kan allemaal met de kantoor reinigingsdoekjes. Plaats vandaag voor 13.00 uur nog een bestelling, dan proberen we deze dezelfde dag nog te versturen. We berekenen geen verzendkosten binnen Nederland.

Extra informatie

Alcohol Nee
Veilig Ja
9.0
Uit 2 beoordelingen
Plaats beoordeling
Beoordelingen
Jess (via Bol.com) - 2 december 2021
Erg fijne doekjes die wat beter zijn voor het milieu en dus ook beter voor mijn tablet/laptop. In elke verpakking zit 1 doekje, waardoor ik standaard een paar doekjes in mijn tas heb zitten voor op het werk. Ook mijn vriend is fan!
JohnU79 - 27 mei 2023
Mijn toetsenbord en muis blinken weer als nieuw.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Heb je een van onze producten besteld? Op een werkdag bestelt, proberen we vaak dezelfde dag nog te versturen. Op onze bestelpagina staat meer informatie over verzendingen, verzendkosten en ons retourbeleid. 

bar cta (600 x 800 px) (7)