Happy Clean

Device Cleaning Wipe Large

100% veilig voor jouw tv-scherm, whiteboard en andere grote devices.

11,95 9,95
€22,95 €17,95
  • Morgen in huis
  • Veilig & snel betalen
  • Gratis verzending in NL
Productfotos

Productomschrijving

Ben jij op zoek naar schoonmaakdoekjes voor grote devices? Bijvoorbeeld om je tv-scherm schoon te maken, zodat je geen last meer hebt van vingerafdrukken? Gewoon een goed schoonmaakdoekje dat in één keer je scherm schoonmaakt en die je elke dag veilig kan gebruiken op je scherm? Dat kan met onze Device Cleaning Wipe Large reinigingsdoekjes!

Veilig jouw tv-scherm schoonmaken met deze wipe

Deze doekjes zijn 100% veilig voor het schoonmaken van tv beeldschermen, OLED-schermen, whiteboards en andere grotere devices. Wij hebben met zorg het doekje inclusief reinigingsmiddel gekozen. Je betaalt immers veel geld voor jouw devices en schoonmaken hoort hier ook bij. Het is echter zonde als je op ten duur micro-krasjes of andere beschadigingen aan de coating ziet verschijnen. Onze reinigingsdoekjes zijn daarom van hoge kwaliteit.

Veilig je tv-scherm, monitor of whiteboard schoonmaken

Deze reinigingsdoekjes zijn ideaal voor het veilig en snel reinigen van Tv beeldschermen, whiteboards en andere grotere devices. Je bent snel af van de dikke laag stof of vette vingerafdrukken en krijgt er een streeploos scherm voor terug. Het reinigingsdoekje is wat groter, steviger en vochtiger dan onze andere reinigingsdoekjes. Wil je liever je laptop schoonmaken of telefoon schoonmaken? Gebruik dan onze andere reinigingsdoekjes. Twijfel je welk doekje je het beste kan gebruiken? Stuur ons een berichtje in de chat!

Ook voor whiteboard schoonmaken in de vergaderzaal

Het schoonmaakdoekje is ideaal om in huis of op kantoor te hebben. Speciaal voor zakelijke klanten hebben wij een displaydoos ontworpen met 100 reinigingsdoekjes. Deze doos kan je plaatsen in vergaderzalen of op de werkplek. Met deze schoonmaakdoekjes kunnen jouw medewerkers de apparatuur op kantoor schoonhouden. De doekjes zijn stevig en scheuren niet, waardoor werkplek elementen goed te reinigen zijn. De reinigingsdoekjes zijn per stuk verpakt, de kleine verpakking kan zo mee in de werktas.

Je hebt de keuze uit 30 of 100 stuks. Het formaat van de reinigingsdoekjes is 12 cm x 7 cm (lengte x breedte). Kijk de video voor extra uitleg.

TV-scherm reinigingsdoekjes

Onze professionele reinigingsdoekjes zijn speciaal gemaakt voor het schoonmaken van grotere oppervlakken. Denk hierbij aan een whiteboard reinigen of scherm schoonmaken.

 

Morgen al jouw tv-scherm schoonmaken?

 Plaats vandaag voor 13.00 uur nog een bestelling, dan proberen we deze dezelfde dag nog te versturen. We berekenen geen verzendkosten binnen Nederland.

Extra informatie

Alcohol Nee
Veilig Ja
9.0
Uit 3 beoordelingen
Plaats beoordeling
Beoordelingen
Jess (via Bol.com) - 2 december 2021
Erg fijne doekjes die wat beter zijn voor het milieu en dus ook beter voor mijn tablet/laptop. In elke verpakking zit 1 doekje, waardoor ik standaard een paar doekjes in mijn tas heb zitten voor op het werk. Ook mijn vriend is fan!
JohnU79 - 20 april 2024
Mijn toetsenbord en muis blinken weer als nieuw.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Heb je een van onze producten besteld? Op een werkdag bestelt, proberen we vaak dezelfde dag nog te versturen. Op onze bestelpagina staat meer informatie over verzendingen, verzendkosten en ons retourbeleid. 

bar cta (600 x 800 px) (7)