Happy Clean

Device Cleaning Wipe Small

Geschikt voor het schoonmaken van AirPods, telefoon en smartwatch.

€12,95 €9,95
24,95 19,95
  • Morgen in huis
  • Veilig & snel betalen
  • Gratis verzending in NL
Productfotos

Productomschrijving beeldscherm reinigingsdoekjes

Ben jij op zoek naar speciale smartphone doekjes? Schoonmaakdoekjes die je elke dag kan gebruiken voor het schoonmaken van je telefoon zonder dat deze krassen achterlaat of de coating beschadigd? Kortom, een goed schoonmaakdoekje waar je niet jouw dure beeldscherm mee verpest. Dat kan! Onze beeldscherm reinigingsdoekjes zijn 100% veilig voor alle kleine devices (e.g. iPhone en AirPods).

Veilig voor jouw scherm

De beeldscherm reinigingsdoekjes zijn gemaakt van zacht, stevig materiaal. Hierdoor drogen de doekjes niet uit en scheuren ze niet tijdens gebruik. Daarnaast voorkom je met het zachte materiaal micro-krassen op het scherm na het schoonmaken. Dit in tegenstelling tot wat hardere, goedkopere schoonmaakdoekjes of desinfectiedoekjes die je vaak in winkels ziet liggen. Lees wat gebruikers vinden van dit doekje!

Beeldscherm, telefoon en smartwatch schoonmaken 

Het reinigingsmiddel van de doekjes gebruiken wij ook in onze dienstverlening en is met de jaren geperfectionaliseerd. Vette vingerafdrukken, hardnekkige vlekken en ander vuil haal je zo weg.

In het doekje zit precies genoeg schoonmaakmiddel voor het schoonmaken van kleinere devices, zoals je telefoon. Voor het schoonmaken van laptops, tablets en tv-schermen bevelen wij onze andere doekjes aan. Twijfel je welk doekje je het beste kan gebruiken? Stuur ons een berichtje in de chat!

Dit kan je schoonmaken!

De professionele beeldscherm reinigingsdoekjes zijn speciaal gemaakt voor het reinigen van kleinere devices. Denk hierbij aan smartphones, AirPods, kleine beeldschermen en smartwatches. Daarnaast kun je met deze reinigingsdoekjes ook je hoortoestel reinigen en meer:

  • Smartphone schoonmaken
  • Beeldscherm schoonmaken
  • AirPods schoonmaken
  • Smartwatches schoonmaken
  • Hoortoestel schoonmaken

Ook handig voor onderweg!

Even tussendoor het beeldscherm van je telefoon schoonmaken? Het is snel gebeurd met deze schoonmaakdoekjes. Omdat ze per stuk verpakt zijn, neem je de doekjes makkelijk mee in de tas. Het formaat van de reinigingsdoekjes is 12 cm x 7 cm (lengte x breedte). Deze smartphone doekjes zijn per 30 en 100 stuks verpakt en geschikt voor het reinigen. Voor 13.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Bekijk de video voor een impressie.

Hoe maak je het beste je telefoon schoon?

Het beeldscherm van jouw telefoon schoonmaken kan het beste met een kwalitatief goed doekje. Maar wat is dat? Niet per se een ‘desinfectiedoekje of alcoholdoekje’. Met alcohol haal je immers geen vingerafdrukken, vet of ander vuil weg. Kies voor een stevig schoonmaakdoekje. Geen dun, bijna crêpepapierachtig doekje. Door dit materiaal krijg je van die kleine krasjes op je beeldscherm. Iets waar je je later aan irriteert tijdens het kijken van video. Wij hebben daarom gekozen voor wat duurder materiaal wat dus beter is voor jouw beeldscherm.

Smartphone doekjes

Het is belangrijk om je mobiele apparaten goed schoon te houden. Ze gaan langer mee, je scherm is een stuk schoner en de muziek klinkt een stuk beter als je AirPods schoon zijn. Kies daarom voor speciale telefoon schoonmaakdoekjes en AirPods reinigingsdoekjes.

Bestel speciale telefoon schoonmaakdoekjes

Met onze telefoon doekjes en iPad doekjes maak je jouw beeldschermen weer mooi schoon. Voeg de beeldscherm reinigingsdoekjes toe aan het winkelmandje en plaats een bestelling. Er worden geen verzendkosten berekend binnen Nederland. 

Extra informatie

Alcohol Nee
Veilig Ja
9.0
Uit 3 beoordelingen
Plaats beoordeling
Beoordelingen
Jess (via Bol.com) - 2 december 2021
Erg fijne doekjes die wat beter zijn voor het milieu en dus ook beter voor mijn tablet/laptop. In elke verpakking zit 1 doekje, waardoor ik standaard een paar doekjes in mijn tas heb zitten voor op het werk. Ook mijn vriend is fan!
JohnU79 - 20 april 2024
Mijn toetsenbord en muis blinken weer als nieuw.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Heb je een van onze producten besteld? Op een werkdag bestelt, proberen we vaak dezelfde dag nog te versturen. Op onze bestelpagina staat meer informatie over verzendingen, verzendkosten en ons retourbeleid. 

bar cta (600 x 800 px)