Benieuwd naar de
Device Cleaning Bar?
Bekijk dan de video!

 

Happy collega's

De Device Cleaning Bar is een 'Pop-up' bar en biedt een unieke ervaring voor elk bedrijf. Hier kunnen jij en je team eenvoudig jullie mobiele apparaten afgeven voor een grondige reiniging. Wat maakt ons concept zo bijzonder? Ons enthousiaste team van experts staat klaar achter de bar, gewapend met de nieuwste technieken en kennis om jouw devices tot in de puntjes schoon te maken. Of het nu gaat om vlekken, stof of bacteriën, wij laten geen enkel spoortje vuil achter. 

Zorg je voor schone devices, dan leidt dit tot tevreden collega's en ontvang je volop erkenning voor je inspanningen binnen de organisatie. 

 

 

 

Happy klanten

 

artsen zonde grenzen
TOPdesk logo-1
kiwa-logo-rgb

Regelmatig schoonmaken

Als iets vies wordt, maak je het schoon. En als iets schoon is, wordt het na verloop van tijd weer vies. Daarom is het belangrijk om regelmatig schoon te maken. Wist je bijvoorbeeld dat 9 van de 10 smartphones en laptops poepbacteriën bevatten? Ja, je leest het goed: er zitten ongewenste bacteriën op je favoriete apparaat. Bovendien vermenigvuldigen deze bacteriën zich op apparaten met 19-31% per dag!

Door de Device Cleaning Bar regelmatig in te zetten binnen jouw organisatie verbeter je de algehele hygiëne en verminder je de verspreiding van ziekmakende bacteriën. 

 

 

Benieuwd naar de 5 redenen voor de bar?
Bekijk dan de video!