Onze visie

Een schone werkomgeving met schone apparatuur moet de normaalste zaak van de wereld zijn. Niet alleen voor het welzijn en werkplezier van je collega’s, maar ook voor de continuïteit van de werkzaamheden. Een serverruimte vol stof kan die continuïteit niet waarborgen. Hardware, devices en serverruimte reinigen moet dan ook prioriteit hebben binnen elke organisatie. Wij zien het als onze missie om iedereen hier bewust van maken. We helpen jou ook graag om bewustwording bij je collega’s te creëren.

 

Maak schoon, wij helpen!

Wij maken hardware en devices schoon. Bij hardware kan je denken aan de vaste, aangesloten apparatuur, zoals printers, toetsenborden en beeldschermen. Ook losse devices maken we schoon, zoals laptop schermen, AirPods en telefoons. Dat doen we al meer dan 25 jaar. Maar we reinigen meer dan alleen deze apparatuur! We ordenen kabels onder de werkplek en verkopen professionele reinigingsdoekjes in onze webshop. Dagelijks zitten wij bij de mooiste kantoren en gebouwen van Nederland, zoals Tony's Chocolonely, Hogeschool Inholland en verschillende Ministeries. Ook vind je onze producten bij de consument thuis. Grote kans dat jij ons ooit bent tegengekomen op je werk, thuis of op school.

Benieuwd naar ons bedrijf? Bekijk de video!

 

Datacenter reiniging

Naast hardware en devices reinigen, zorgen wij ook voor schone datacenters, serverruimtes en andere technische ruimtes. Met speciale ESD-middel maken we de technische ruimtes stofvrij en verminderen we kans op downtime. 

 

Ons team en onze kwaliteit

Hardware en datacenters reinigen is specialistisch werk. Iets te veel water op het toetsenbord en het toetsenbord gaat kapot. En een serverruimte schoonmaken met een sopje, dat mag niet gebeuren.

De reguliere schoonmaak mag én kan deze specialistische reiniging niet doen. Daarom bestaan speciale bedrijven, zoals Happy Clean. Wij hebben speciale (zelf ontwikkelde) reinigingsmiddelen, certificaten en ESD-veilige reinigingstechnieken om hardware- en serverruimtes te reinigen. Dit doen we jaarlijks bij 1500 kantoren met een team van ruim 25 professionals. Wil jij ons beter leren kennen? Bekijk hierboven dan onze video!

 

Onze werkwijze

De afdelingen Facility en ICT hebben het vaak al druk genoeg. Daarom is een van onze meest belangrijke speerpunten: volledige ontzorging. Als wij langskomen dan weet jij dat alle hardware en devices altijd goed worden schoongemaakt. Heb je ineens meer mensen die thuiswerken, of juist meer vergaderruimtes in gebruik door medewerkers die terug naar kantoor komen? Geen probleem, onze werkwijze is dynamisch en groeit mee met jouw kantoor. We kunnen je ook helpen met advies hoe je jouw medewerkers betrekt bij een hygiënisch kantoor. Via nudging helpen wij het schoonmaakgedrag van jouw medewerkers positief te beïnvloeden. Wij motiveren jouw medewerkers om actief de apparatuur schoon te houden en de serverruimte op te ruimen. Daarnaast hebben we Device Cleaning Wipes, voor op kantoor of gewoon voor thuis! Hiermee kan je zelf je devices schoonmaken. En dit alles binnen jouw budget!

Kopje koffie?

Ben je nu helemaal enthousiast geworden over hardware of datacenter reiniging? En wil jij hier meer over weten? Laten we dan (digitaal) een kopje koffie drinken en hierover kletsen.

bar cta (600 x 800 px)