Klantverhaal Tony's Chocolonely

Klantverhaal Tony's Chocolonely: Confetti in het toetsenbord!

Wij komen als Happy Clean al een aantal jaar de werkplekapparatuur reinigen bij Tony’s Chocolonely. Onze onderhoudsmedewerkers komen altijd enthousiast weer terug na de dieptereiniging en dat komt vast niet alleen door de chocoladerepen. Dit wekte natuurlijk onze nieuwsgierigheid op.Wij hebben daarom Christina van Tony's Chocolonely benaderd voor een kort interview. Zij is Facility Manager bij het bedrijf. Samen met het office-team is ze verantwoordelijk voor de drie kantoren. En hierbij hoort ook het laten reinigen van de hardware.  

 

Van confetti in de toetsenborden naar schone werkplekken

Onze clean professionals komen al een paar jaar bij jullie langs om de hardware te reinigen. Waarom laten jullie de hardware reinigen? "We zagen dat er veel stof, kruimels en confetti in het toetsenbord aanwezig waren (wij houden zo van confetti! 😉 ). We waren daarom met het idee van een reiniging aan het spelen, toen Diederick Fischer van Happy Clean zijn aanbod per mail naar ons opstuurde. Kwam dat even goed uit! We vonden het een goed aanbod en zijn daarom in zee gegaan met Happy Clean," vertelt Christina. 

Een hardware reiniging klinkt interessant, maar hoe ziet dat eruit? Wij reinigen hardware met perslucht,  speciaal reinigingsmiddel en microvezeldoeken. Dit doen we bijvoorbeeld bij alles wat op de werkplek staat, maar ook beeldschermen in de vergaderzalen of gezamenlijke printers. Vaak plannen we een afspraak onder werktijd in, zodat je de reiniging kan zien, vragen kan stellen en weet dat de hardware regelmatig wordt schoongemaakt. En als verrassing krijg je een Blijf Happy reinigingsdoekje

 

De reiniging

Overdag de hardware laten reinigen, heeft natuurlijk voor- en nadelen. Zo kan het zijn dat collega's een paar minuutjes hun laptop niet kunnen gebruiken. Daarin tegen laat je zien dat je als bedrijf zorgt voor je de gezondheid van medewerkers. Hoe ervaar jij dit? Christina: "Happy Clean zorgt voor schone werkplekken door periodieke dieptereiniging van de muizen, schermen en toetsenborden. Het contact met Happy Clean ervaar ik zeker als prettig. De onderhoudsmedewerkers hier waren ook superaardig! Het verbaast mij elke keer weer hoe snel de reiniging gaat."

Een reiniging duurt meestal 5 minuutjes per medewerker. De precieze duur is afhankelijk wat je laat reinigen, hoe vaak dit per jaar gebeurd en welke reinigingsmethode jouw voorkeur heeft. Gaat het bijvoorbeeld om alleen de laptop of de gehele werkplek? En laat je maandelijks de hardware reinigen of maar één keer per jaar? Wij bespreken dit uitgebreid tijdens een intake. 

 

Flexibel werken

"We wilden op het laatste moment de reinigingsafspraak afzeggen in verband met een verandering in onze eigen planning, maar dat bleek niet mogelijk. Door een misverstand werden de onderhoudsmedewerkers uiteindelijk niet ingepland, terwijl ik al had toegezegd dat ze toch konden komen. Toen heeft Happy Clean in de ochtend heel snel andere medewerkers ingezet. We waarderen de flexibiliteit en het meedenken hierin! We hebben de medewerkers ook zeker beloond met wat chocoladerepen," vertelt Christina. 

Wij proberen altijd mee te denken met de klant. Om deze reden hebben wij ook een online keuzehulp ontworpen. Aan de hand van 5 tot 10 vragen, adviseren wij welke hardware reinigingsdienst het beste bij jouw organisatie past. Start geheel vrijblijvend de keuzehulp. 

Nieuwe call-to-action