Hardware en device reiniging, zo werkt het!

Het kantoor verandert continue. Ontmoetingsplekken, stiltecabines en prestentatiezalen voor Teams afspraken zijn steeds normaler. Ook heb je te maken met verschillende behoeftes van collega’s. De een werkt liever hybride, accountmanagers zijn vaak onderweg en sommige collega’s hebben al tien jaar dezelfde werkplek. Zo’n dynamische werkomgeving vraagt om een reinigingsplan die met het bedrijf meegroeit, zonder dat jij hierover na hoeft te denken.

Wij stemmen samen een reinigingsplan af die nu en in de toekomst past bij jouw bedrijf. Maar hoe ziet zo’n reiniging eruit? Wij gebruiken hiervoor speciale middelen. Dit om beschadigingen aan de hardware (laptop, toetsenbord, beeldscherm, etc.) te voorkomen. Met perslucht en een zachte borstel halen we vuil uit de apparatuur. We maken deze vervolgens schoon met een microvezeldoekje en 100% vriendelijke middelen. Sommige hardware en devices worden gedesinfecteerd met UV-C licht alsmede behandeld met een vuilafstotende coating. Wij hebben hiervoor twee pakketten opgesteld: Altijd schone hardware en Nu schone hardware.

 

Pakket 1: Altijd schone hardware

 • Wij maken alle hardware en devices op kantoor schoon
 • Reiniging voor een vast bedrag
 • Dynamische invulling van de diensten en producten

 

Wij reinigen alle hardware en devices op kantoor. Dit doen we voor een vast bedrag per jaar. Voor de dynamische invulling kijken we hoe jullie organisatie werkt. Werken jullie vooral met vaste werkplekken? Dan reinigen onze professionals de hardware op de werkplek . En werken sommige collega’s hybride? Dan komen wij ook langs met de Device Cleaning Bar om de devices schoon te maken en leggen we reinigingsdoekjes voor jouw hardware en devices neer. Afhankelijk van jouw vraag komen wij één keer, of misschien wel een paar keer per jaar langs. En hierbij hanteren wij de regel: ‘heeft het apparaat een stekker? Dan maken wij het schoon’.

 

Pakket 2: Nu schone hardware

 • Wij maken specifieke apparatuur schoon
 • Eenmalige reiniging
 • Handig bij verhuizing, herinrichting kantoor of software updates

 

Wij reinigen eenmalig de hardware en/of devices bij jou op kantoor. Wat we schoonmaken is afhankelijk van jouw vraag. Wij kunnen bijvoorbeeld een aantal laptops, toetsenborden of beeldschermen schoonmaken, of eenmalig alle apparatuur op kantoor reinigen. Dit pakket is handig bij een verhuizing of als laptops ingewisseld worden voor een software update. Kortom, wij maken alleen de hardware en devices schoon waar jij behoefte aan hebt.

Werken jullie met vaste apparatuur? Zo maken wij deze hardware schoon!

 

Schone hardware en devices hoort bij een People First bedrijf

Bij de term ‘People First’ denk je vooral aan activiteiten gericht op cultuur en de kantooromgeving. Maar ook door hardware en devices te laten reinigen, laat je zien dat jouw collega’s op nummer één staan. Hardware reinigen is toch de normaalste zaak van de wereld? Minder kans om ziek te worden, een veiliger gevoel en prettiger werken, oftewel je verbetert het welzijn van medewerkers. Met Altijd schone hardware en Nu schone hardware wordt jouw organisatie een Great Place To Work!

Dit doet het Great Place to Work gecertificeerde bedrijf GROHE:

“Wij vinden dat een schone en hygiënische werkplek onderdeel uitmaakt van het zijn van een goede werkgever. Grohe wil hierin uitblinken, omdat onze mensen nou eenmaal het werk verrichten.”

 

Starten met hardware reiniging

Hardware en devices reinigen vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Helaas geldt dit niet voor elk bedrijf. Het starten met hardware reiniging is daardoor soms lastig. Welke reiniging paste het beste bij mij en collega’s? En gebruiken we de doekjes wel? Volg dit stappenplan en start met hardware en device reiniging:

 

 1. Neem contact met ons op en onze specialisten inventariseren jouw behoefte.
 2. Wij maken een afspraak voor de eerste reiniging. De planning regelen wij en stemmen deze goed met je af. Jij hebt er geen omkijken naar!
 3. Wij maken de gevraagde of alle hardware en devices schoon.
 4. Om te kijken wat jouw collega’s van de reiniging vonden, vragen we om een paar reviews. En om de reiniging te evalueren, nemen wij na een paar dagen contact met jou op.
 5. Geniet van je hygiënische hardware en Happy collega’s!

Keuzehulp

Wil jij weten welk pakket wij jou adviseren? Start dan de online keuzehulp. Binnen een paar minuten ontvang jij het advies. 

keuzehulp (2)