Hardware reiniging GROHE

Hardware reiniging bij People First bedrijf: GROHE

Great Place to Work bedrijf GROHE stelt hoge eisen aan het werken in een schone werkomgeving. Wij zijn dan ook al sinds 2004 te vinden bij GROHE. Marcel Krijbolder (Leader IT and Facility Netherlands) vertelt ons meer hierover. 

 

Altijd een schone werkplek

Marcel: "Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de IT, Facility & Procurement binnen GROHE Nederland. Dit betekent onder andere dat ik zorg voor de continuïteit en waarborging van onze IT-systemen, het inkopen van goederen tegen de juiste prijs en dat de contracten met leveranciers up-to-date zijn en de uitvoering hiervan bewaakt wordt. Ook het beheer van het gehele gebouw en iedereen faciliteren met een verse en gezonde lunch vallen onder mijn taken. Uiteraard doe ik dit niet allemaal alleen, maar met een gepassioneerd team."

 

Great Place To Work

GROHE is al sinds 2018 gecertificeerd als een Great Place to Work. Dit betekent dat de organisatie er alles aan doet om haar medewerkers met plezier naar werk te laten gaan. Ook een schone werkplek draagt bij aan tevreden medewerkers. "Wij vinden dat een schone en hygiënische werkplek onderdeel uitmaakt van het zijn van een goede werkgever. GROHE wil hierin uitblinken, omdat onze mensen nou eenmaal het werk verrichten", vertelt Marcel.  

 

De rol van hardware reiniging

Bij een schone werkplek hoort schone hardware. Of je nou werkt op kantoor, thuis of vooral onderweg. "Normaal gesproken reinigt Happy Clean alle werkplekapparatuur op kantoor, maar door COVID-19 zijn er nauwelijks mensen aanwezig op kantoor", aldus Marcel. "De werkplekken thuis zijn hierdoor des te belangrijker geworden. Wij hebben daarom de mensen voorzien van een thuiswerk-kit van Happy Clean. En als medewerkers toch naar kantoor komen, kunnen zij zelf hun laptop of mobile device desinfecteren met het UV-C desinfectie apparaat.

Via duidelijke communicatie motiveren we het gebruik van dit apparaat. Het is immers een laagdrempelig apparaat die iedereen kan bedienen. Een grote meerwaarde is dat de medewerkers van GROHE, op ieder gewenst moment, hun mobiles devices zelf kunnen desinfecteren."

Bekijk de onderstaande video. Hierin leggen we uit hoe het UV-C desinfectie apparaat werkt!


 Waarom hardware reiniging?

Marcel: "Het reinigen zorgt voor een schone werkplek, maar ook voor een langere levensduur van onze hardware. Zo zorgen we voor een altijd goedwerkende computer en bespaart het ons ook nog eens kosten.

Al sinds 2004 laten laten we dit doen door Happy Clean. Zij waren toen het enige bedrijf die deze dienstverlening aan bood." In al deze tijd heeft Happy Clean zich natuurlijk verder ontwikkeld. Zo hebben wij in 2020 een thuiswerk-kit ontvangen. Deze kit staat vol met handige tips over veilig thuiswerken en bevatten reinigingsdoekjes voor de werkplek. Ook GROHE heeft deze kit massaal naar haar collega's gestuurd. "We hebben hele positieve reacties gehad. Ook omdat er chocolade bij zat 😉", vertelt Marcel. 

Marcel: "Ik zou hardware reiniging zeker aanraden. Bij ons werd het normaal gesproken al goed ontvangen, maar tijdens de lockdown des te meer." 

Ontdek hardware reiniging

Voor optimaal werkplezier voor jouw collega's

Plan online kennismaking
bar cta (600 x 800 px) (7)