Reinigingsdoekjes

100% veilig voor jouw tv, grote schermen en andere devices.

14,95 9,95
€24,95 €19,95
  • Morgen in huis
  • Veilig & snel betalen
  • Gratis verzending in NL
9.2
Uit 4 beoordelingen
Plaats beoordeling
Beoordelingen
LeoB2208 - 17 juni 2023
Eindelijk weer schoon
Ton - 19 april 2023
Prima doekjes, zijn precies goed nat. En dus niet zo nat als de meeste doekjes die je tegenkomt.

Clean daily!

Op zoek naar vochtige reinigingsdoekjes om je televisie of groot scherm schoon te maken? Dan zijn onze reinigingsdoekjes precies wat je nodig hebt. Ze zijn speciaal ontworpen om jouw tv, monitor, tablet en andere grote apparaten grondig te reinigen. Maak je geen zorgen meer over vlekken en vuil, onze doekjes zorgen voor een grondige en effectieve reiniging.

Zo gebruik je onze wipe

Voordelen

Onze reinigingsdoekjes zijn robuust en scheuren niet. Het zachte materiaal van de doekjes voorkomt microkrassen op je scherm, zelfs bij frequent gebruik. Daarnaast zijn onze schoonmaakdoekjes individueel verpakt, waardoor ze niet uitdrogen en gemakkelijk mee te nemen zijn. De laptop schoonmaakdoekjes hebben een fijn formaat van 12 cm x 7 cm (lengte x breedte) en je kunt kiezen tussen een verpakking van 30 of 100 doekjes. Ervaar de kwaliteit en gemak van onze reinigingsdoekjes!

18

Op factuur bestellen

Bestel je voor jouw bedrijf? Fantastisch! Bij ons kun je moeiteloos op factuur bestellen. Deze optie is beschikbaar tijdens het afrekenen. Vergeet niet om altijd je bedrijfsnaam in te vullen.

bar cta (600 x 800 px) (5)